کلینیک سمعک تهران صفیر
روش تفریق استفاده شده برای کاهش اثر محرک آرتیفکت روی ECAP نشان داده شده است. پاسخ به موقعیت A و B بعد از ارائه پروب نشان داده شده است.
کاربردهای ECOG در عمل کلینیکی
یکی از دلایل اصلی استفاده از ECOG تشخیص منیر است به علاوه ی تشخیص نوروپاتی شنوایی، به دلیل اینکه سمعک سیستم شنوایی محیطی را ارزیابی می کند. برای تخمین حساسیت شنوایی نیز می تواند استفاده شود، اگرچه هیچگاه عمومیت نیافته است. ECOG ارزیابی و مانیتورینگ عملکرد سیستم شنوایی محیطی را در طول جراحی جمجمه بر عهده دارد. به علاوه ECOG می تواند به فیتینگ کاشت حلزون در کودکان کمک کند
بیماری منیر
یک بیماری پیشرونده با علائم سرگیجه خود به خودی راجعه، کم شنوایی حسی عصبی نوسانی، احساس پری گوش و وزوز است. اگرچه دلیل منیر هنوز شناخته شده نیست اما پذیرفته شده است که به احتمال زیاد به دلیل فشار افزایش یافته آندولنفاتیک است که هیدروپس آندولنفاتیک نامیده می شود. متاسفانه هیچ راهی برای اثبات هیدروپس آندولنف وجود ندارد و تشخیص منیر بر پایه تاریخچه گیری، مرور ادیوگرام و حذف اختلالاتی با نشانه های مشابه است. دلیل پیچیدگی روند تشخیص به این دلیل است که حضور و شدت نشانه ها در افراد و در زمان های مختلف برای یک بیمار متغیر است. چهار سطح وجود دارد که پزشک برای اطمینان خود استفاده می کند که بر پایه نشانه هایی است که بیمار نشان می دهد، وقتی که تشخیص قطعی منیر داده شد نیاز به آنالیز اطلاعات جمع آوری شده پس از کالبدشکافی است. برای طبقه بندی سیستم های مانند این برای تشخیص بهتر به نکاتی نیازمندیم زیرا فعالیت عصبی را در هر دو سطح پیش سیناپسی و پس سیناپسی نشان می دهد. به نظر می رسد ECOG این پتانسیل را برای پر کردن این نیاز دارد.
SP به ویژه به تغییرات آهسته در جا به جایی مکانیکی و الکتریکی غشای پایه و یا سلول های مویی آسیب پذیر است. در راستای این مشاهدات دامنه های SP در حیوانات با هیدروپس آندولنف بزرگ تر است. فرض شد چنین تغییراتی در بیماران مبتلا به منیر نتیجه تغییرات مشابه در حلزون است. (یعنی افزایش فشار هیدروپیک و ورم سیستم آندولنف) . بنابراین وضعیت استراحت غشای پایه را در طول حلزون تغییر می دهد.
با ظهور تکنیک های ثبت غیر تهاجمی بعضی مطالعات حساسیت و ویژگی ECOG را به عنوان تست بیماری منیر ارزیابی کردند تا بهترین روش ثبت را مشخص کنند. به سرعت مشخص شد فاکتورهای متدولوژیک مانند محل الکترود ثبت به طور قابل توجهی بر دامنه SP تاثیر می گذارد. برای حل این مسئله دامنه SP به نسبت دامنه AP بیان می شود، بنابراین نه تنها اختلافات در مکان الکترود TT درون گوش میانی حل شد بلکه امکان مقایسه بین مطالعات نیز به وجود آمد. سودمندی الکتروکوکلئوگرافی در تشخیص بیماری منیر هنوز ثابت نشده است که بخشی به علت کم بودن افراد مبتلا و بخشی به علت تفاوت در انواع محرک، متدهای آنالیز و پارامترهای ثبت در بین مطالعات است.