آشنایی با سمعک
در واقع، متصل کننده ورودی شنوایی مستقیم، به قسمت مشابهی از سمعک، که میکروفون به آن متصل می شود،وصل می شود.این بدان معناست که اندازه سیگنال، باید حدود سیگنال مشابهی که توسط میکروفون فرستاده می شود باشد، که حدود MV 1 برای سطح ورودی معمولی است.
در بعضی سمعک ها، اتصال دهنده ورودی و میکروفون، به سادگی به هم متصل اند، و در سمعک تهران صفیر های دیگر،آنهاازطریق یک کلید، وصل هستند که فرد می تواند ورودی میکروفون، ورودی شنیداری یا هر دوی آنها را انتخاب کند.
میکروفون های سمعک، یک امپدانس خروجی حدود 3000 اهم دارند. زمانیکه امپدانس خروجی وسیله خارجی، کمتر از 3000 اهم باشد، وسیله خارجی، سمعک را کنترل می کند. بنابراین خروجی میکروفون داخلی به مقدار زیادی کاهش می یابد. و اگر امپدانس خروجی وسیله خارجی، بیشتر از میکروفون باشد، دراین رقابت، میکروفون پیروزمی شود. زمانیکه دو وسیله امپدانس مشابهی داشته باشند، هر یک باعث میشوند، که دیگری db 6 کاهش یابد، و فرد دارای سمعک، دو سیگنال را با هم می شنود.
بعضی از سیستم های بی سیم FM، از این وابستگی امپدانس خروجی، بر روی کاهش خودکار میکروفون سمعک (زمانیکه آنها می خواهند سیگنالی به سمعک بفرستند که نیاز به انطباق فرد با آن ندارد)، استفاده می کنند.
کنترل از راه دور:
کنترل از راه دور، همان عملکردی که برای تلویزیون ها و ویدئوها دارد، همان عملکرد را در سمعک ها دارد. آنها به کاربر اجازه می دهند که بدون دست زدن به سمعک، عملکرد آن را تغییر دهند.
مزیت استفاده از کنترل از راه دور، کمک به تغییر عملکردسمعک های بسیارکوچک می باشد، همچنین چون سمعک ها در پشت یا داخل گوش قرار می گیرند، کاربر نمی تواند کنترل ها را ببیند.
دکمه های روی کنترل ازراه دور، نسبت به روی سمعک ها، برای عمل کردن، راحت تر هستند، چون آنها بزرگتر هستند و کاربر می تواند آنها را مستقیمادر کنترل ها (زمانیکه در حال عمل هستند) ببیند.